Grovudskæring udføres kun på mindst 1/2 dyr.
Forkødet er savet og bagkødet er delt i hinder.
Småkød/afpil fra en grovpartering er ikke hakket.
Leveres som udgangspunkt i 10 kg. poser
Hvis det ønskes, er det muligt at få hele kreaturet hakket. Mørbraderne gemmes og modnes i vakuumposer. Dertil er det selvfølgelig også muligt at få andre udskæringer gemt.
Det hakkede kød vil du modtage i 10 kg. poser medmindre andet aftales.
Her er det muligt at få vejet det hakkede kød op i mindre portioner (evt. 3 - 5 kg poser og helt ned til 500 gr. pakninger), som vi kan indpakke i fryseposer eller vakuum poser.
Man kan også få portioneret det hakkede kød ud i 500 gr. blokke og efterfølgende i 10 kg. poser. Så skal man blot selv pakke det i poser og ikke opveje.
Dette indeholder en 1/4 kreatur
Da der kun er en culotte, en cuvette og en flanksteaks på hvert 1⁄2 dyr, er fordelingen sådan, at den ene 1/4 får culotte og den 2. 1/4 får cuvette og flanksteaks.
En 1/4 består af 2 kasser (nogle gange kun en, alt efter dyrets størrelse) + hakket kød i pose/poser ved siden af.
Se fordelingen af kødet i kasserne herunder:
Nederste kasse | |
Bov med ben | 3 stk. |
Tykkam med ben | 2 stk. |
Bryst med ben | 2 stk. |
Tværreb med ben | 3-4 stk. |
Ossobuco | 4-6 stk. |
Spidsbryst uden ben | 1 stk. |
Beskrivelse | Enhed |
Højrebssteg eller -kotelleter | 1 eller 4-5 stk. |
Roastbeef | 1 stk. |
Wienerschnitzel | 5-7 stk. |
Lårtunge | 1/2 stk. |
Mørbrad | 1/2 stk. |
Engelske bøffer | 3-6 stk. |
Franske bøffer / entrecoté | 6-8 stk. |
Culotte / Cuvette - flanksteaks | 1 stk. |
Benløse fugle | 6-12 efter størrelse |
Okse suppeben | |
Hakket oksekød |
Dette indeholder en 1/4 kreatur
Da der kun er en culotte, en cuvette og en flanksteaks på hvert 1⁄2 dyr, er fordelingen sådan, at den ene 1/4 får culotte og den 2. 1/4 får cuvette og flanksteaks.
En 1/4 består af 2 kasser (nogle gange kun en, alt efter dyrets størrelse) + hakket kød i pose/poser ved siden af.
Her tilbydes at udbene og/eller hakke dele af eller hele forkødet.
Se fordelingen af kødet i kasserne herunder:
Nederste kasse | |
Bov med ben | |
Tykkam med ben | |
Bryst med ben | Alt udbenes og hakkes |
Tværreb med ben | |
Ossobuco | |
Spidsbryst uden ben |
Beskrivelse | Enhed |
Højrebssteg eller -kotelleter | 1 eller 4-5 stk. |
Roastbeef | 1 stk. |
Wienerschnitzel | 5-7 stk. |
Lårtunge | 1/2 stk. |
Mørbrad | 1/2 stk. |
Engelske bøffer | 3-6 stk. |
Franske bøffer / entrecoté | 6-8 stk. |
Culotte / Cuvette - flanksteaks | 1 stk. |
Benløse fugle | 6-12 efter størrelse |
Okse suppeben | |
Hakket oksekød |
Dette indeholder en 1/4 kreatur
Vores luksusudskæring har samme fordeling som standardudskæringen. Dertil får du muligheden for selv at bestemme hvordan dine udskæringer skal se ud.
Man har i luksusparteringen mulighed for at få skåret småkød i tern/ strimler så som Gullash og Stroganoff, og evt. få snøret Roast beef mm.
Ønsker man gullash eller Stroganoff må man fravælge nogle af nedenstående udskæringer, da kødet jo kun kan bruges en gang.
Vi er meget fleksible og vil imødekomme dine ønsker på bedste vis.
Se fordelingen af kødet i kasserne herunder:
Nederste kasse |
Indholdet af denne kasse varierer alt efter dine ønsker. Man har mulighed for at f.eks. at få: - Udbenet & snøret tykkam - Udbenet bov & spidsbryst Dertil er det muligt evt. at få special udskæringer som Teres Major eller hvad dine ønsker nu kunne være. |
Beskrivelse | Enhed |
Højrebssteg eller -kotelleter | 1 eller 4-5 stk. |
Roastbeef | 1 stk. |
Wienerschnitzel | 5-7 stk. |
Lårtunge | 1/2 stk. |
Mørbrad | 1/2 stk. |
Engelske bøffer | 3-6 stk. |
Franske bøffer / entrecoté | 6-8 stk. |
Culotte / Cuvette - flanksteaks | 1 stk. |
Benløse fugle | 6-12 efter størrelse |
Okse suppeben | |
Hakket oksekød |
Står du og mangler en pattegris til et arrangement?
Vi kan skaffe flotte kødfulde danske pattegrise til dig - Fynbo grisen - med mulighed for at få dem saltet og ridset.
Dette er en oversigt for finparteringen af en hel gris.
Vi tager altid en snak om hvilke udskæringer, du præcis ønsker.
Se fordelingen af kødet i kasserne herunder:
Forende |
Nakke: nakkesteg, nakkefilet eller nakkekotelleter |
Bov: hakkes |
Skanker: hele, kan evt. udbenes og hakkes |
Skinken |
Skinkeyderlår: Skinkesteg med svær / ridset |
(Tillæg hvis vi du ønsker en Krydderskinke 45 kr. + moms pr. stk.) |
Inderlår: Skinkeschnitzler |
Klump: Småkød i tern |
Skinkestykkerne kan også fremstilles til saltet & røget skinker (tillæg på 16,- kr. + moms pr. kg. færdig masse) |
Yderligere |
Hakket kød |
Koge/stegeben |
Hoved |
Tæer |
Flommer |
Hjerte |
Lever |
Svær |
Midterstykke |
Kam: 1/2 svinekam med ridsede svær + 1/2 koteletter |
Kan fremstilles til hamburgerryg (tillæg på 16,- + moms pr. kg. færdig masse) |
Brystflæsk: 2 x ribbenstege m/ svær/ridset |
kan fremstilles til saltet/røget bacon (tillæg på 16,- kr. + moms pr. kg færdig masse) |
Slag: skæres klar til rullesteg eller rullepølse |
(Tillæg hvis du ønsker vi laver rullesteg/rullepølse med svesker eller persille: 45 kr. + moms pr. stk.) |
Mørbrad: hel |
Kan fremstilles til saltet & røget mørbrad (tillæg på 16,- kr. + moms pr. kg. færdig masse) |
Dette er et forslag til muligheder for pålæg af 1/2 gris.
Udgangspunktet baseres på ca. 40 kg.
Vi tager altid en snak om hvilke pålæg og udskæringer, du præcis ønsker.
Hoved, tæer, svær, hale mm. sendes med hjem som det er medmindre andet aftales.
Udskæring | Pålæg | Ca. kg |
Bov | Grillpølser/spegepølser | - |
Nakkefilet | Kogt og røget nakkepølse med/uden persille | 1,6-2 kg. |
Svinekam | Saltet og røget hamburryg eller Salt og røget krydderkam | 3-4 kg. |
Svineslag | Rullepølse | Ca. 1,7 kg. |
Stege/kogestykke | Røget og saltet bacon eller letsaltet flæske | Ca. 3 kg. |
Inderlår | Saltet og røget filet | Ca. 1,2 kg. |
Yderlår | Krydderskinke eller røget skinke | Ca. 3 kg. |
Klump | Bayonne skinke | Ca. 1 kg. |
Mørbrad | Saltet og røget mørbrad | Ca. 400 gram |
Ribben | Saltet og røget gnaveben | - |
Skanker | Saltet Eisbein | Ca. 3-4 kg. |
Hakket kød | Grillpølser/spegepølser | Ca. 10 kg. |
Dette er en oversigt for finparteringen af et helt lam.
Vi tager altid en snak om hvilke udskæringer, du præcis ønsker.
Vi tilbyder fremstilling af røgvarer, div. spegepølser, grillpølser i forskellige smagsvarianter.
Udskæring |
Hals i skiver |
2x slag |
1/2 rygsteg |
1/2 rygsteg i koteletter |
2 x mørbrad |
2 x culotter |
2 x køller med ben/uden skank |
2 x bove m/ ben uden skank |
4 x skanker |
4 sider ribben/bryst strimler |
Ben og indmad |
Dette er en oversigt for finparteringen af et helt lam inkl. udbening
Det vil sige at du har mulighed for at vælge få udbenet køller, bove, lavet lammekroner eller andre udskæringer.
Vi tager altid en snak om hvilke udskæringer, du præcis ønsker.
Vi tilbyder fremstilling af røgvarer, div. spegepølser, grillpølser i forskellige smagsvarianter.
Udskæring |
Hals i skiver |
2x slag |
1/2 rygsteg |
1/2 rygsteg i koteletter |
2 x mørbrad |
2 x culotter |
2 x køller med ben/uden skank |
2 x bove m/ ben uden skank |
4 x skanker |
4 sider ribben/bryst strimler |
Ben og indmad |
En afspilning af får/lam betyder at alt bliver hakket.
Herfra kan det videre forarbejdes til spegepølser, grillpølser eller andre forædlingsprodukter.
Bemærk at vi kun håndterer klovbærende vildt.
Hos Holsted Kød modtager vi hele dyr, dog skal de være brækket og afskindet ved modtagelsen. Det har ingen betydning om kødet er frossen, fersk i hele stykker eller hakket.
Alt modtaget vildt kød fra hver enkelt jæger, opmærkes & holdes separat fra andet.
Vi tager altid en endelig snak om du ønsker noget anderledes fra standarden inden partering starter.
Vi tilbyder fremstilling af røgvarer, div. spegepølser, grillpølser i forskellige smagsvarianter.
Udskæring | |
Bov | Hakkes |
Bryst | Hakkes |
Hals | Hakkes |
2 x filet | Bøffer |
2 x mørbrad | Mørbrad |
2 x inderlår | Steaks |
2 x klump | Roastbeef |
2 x tyksteg | Engelske bøffer |
Yderligere | Hakkes |